torsdag 24 februari 2011

En vårbukett i fönstret och en tröja till en pirat!


Kommer inte våren snart så kan man ju alltid pigga upp sig med en fin bukett i fönstret ;) Okej, jag erkänner - jag brukar inte förvara mina tygbindor på detta sätt, men kunde bara inte låta bli...

Härliga flanelltyger från Emiliten har blivit till mjuka och härliga tygbindor. Tre lager bambufleece från Strömming gömmersig inuti och på baksidan är det mintgrön PUL från Pinkgreen som tyvärr inte finns längre. Jag har börjat vändsy mina tygbindor och tycker att det blir så mycket bättre. Visst, det är lite mer jobb och lite meckigare än att bara kanta dem på overlocken, men resultatet gör att det är värt det!Och så en liten pirattröja som förhoppningsvis ska bli till glädje för en nybliven treåring i bekantskapskretsen.
Inga konstigheter - det är Ottobres vanliga tröjmönster - men vårig och härlig i färgerna!

2 kommentarer:

JuMel sa...

Vad duktiga ni är som syr era egna bindor, för att inte tala om alla som syr tygblöjor till sina barn! Snygg tröja, vet inte om jag sett nån med orange armar men det blev fin fint och väldigt vårigt dessutom.

Anonym sa...

Tack, tack, tack!!! Den lille treåringen är supernöjd och hans mor och mormor oxå! Det är inte klokt vad du är duktig! Vi är hemma efter en veckas skidåkning och det var verkligen en fin överraskning som väntade. Stora kramar till hela familjen!