fredag 11 februari 2011

Klädpaket till dagisfröken, vårmössor och nya namnlappar!

En av lillkickans "dagisfröknar" beställde ett gäng kläder för ett tag sedan. Hon hade sett "Glad elefant"-tyget i brunt/blått och kärat ner sig totalt i det. Tyvärr hade jag bara en liten snutt kvar, men som tur var lyckades jag byta till mig en bit från Jumel och det räckte precis till beställd klänning och mössa.

Singoallaklänningen utgår från Ulla Welinders mönster, men har ändrats en del, tex är det en extra volangkant längst ner för att få lite extra "snurr" på kjolen. Blev väldigt nöjd med detta!

Beställningen innehöll även en önskan om ett molnset och det blev t-shirt och muddkjol i ljusblå velour. Mysigt och fint!
Tillhörande mössor (misstänker dock att de inte kommer att användas samtidigt som resten av kläderna ;) ).
Och så en annan beställning på årets första tunna vårmössor. Inte mycket att orda om förutom de härliga tygerna! Blir man glad eller blir man glad?!? Dessa mössor kommer att pryda en liten kille uppåt landet.
Och sist men inte minst måste jag visa upp mina nya namnlappar som jag har beställt från Glada Grodan. Jättefina etiketter som stryks fast och får samma kvalitet som vanliga tröjtryck. Härliga färger och mönster, lätta att sätta fast och riktigt tjusiga, tycker jag. Nu passar det ju inte till alla tyger beroende på mönster mm, men det är kul som komplement till de mer "klassiska" namnlapparna.

2 kommentarer:

JuMel sa...

Fina kläder, vad kul att se vad det blev av "mitt" tyg! Gillar speciellt klänningen med volangen, antagligen för att jag länge tänkt göra en likadan men endast gjort en långärmad variant hitills. Din blev iaf jättefin så jag gissar att mottagaren är nöjd:)

Denice sa...

Tusen tack för underbara kläder!!! Blev så nöjd! Dom används flitigt här hemma =) Har tyvärr inte hunnit skicka någon bild än bara som jag lovade att göra... men det kommer =)